Over ons

Iedereen, ontwikkel, gezond, gezellig en persoonlijk. Dat zijn enkele begrippen uit de missie van Sportinstituut Feijen.

Wij geloven dat naast een baan, studie en huishouden een gezonde levensstijl noodzakelijk is. We hebben tenslotte maar één lichaam en geest; dus daar moeten we zorg voor dragen.

Daarom staan we bij sportinstituut Feijen voor een gezonde, gezellige en persoonlijke budo sportomgeving. Waarbij elk bezoek voor een succesvolle beleving staat.”

Wist je dat de grondlegger van het judo in 1882 op 22 jarige leeftijd de deuren van de eerste judoschool opende.

Het belangrijkste doel van Judo is zelfperfectie. Beter worden in je judovaardigheid, bewegelijkheid maar in het bijzonder als mens.

De docenten

Joey Feijen

Mijn naam is Joey Feijen (1989). Ik ben op zes jarige leeftijd begonnen met Judoën. De judolessen die ik in mijn jeugd gevolgd heb hebben dermate indruk op mij gemaakt dat ik deze nog steeds en tot in detail kan herinneren.

Nu geef ik zelf les en geniet er van om te zien dat mijn leerlingen een enorme ontwikkeling doormaken, zowel motorisch als sociaal.

Het mooist om te zien is de behulpzaamheid die ontstaat onder de leerlingen. Ze staan te popelen om elkaar te helpen!

Marco de Jong

Mijn naam is Marco de Jong (1984). Ik beoefen de Judosport al vanaf mijn 5e jaar en doe dit nog steeds met veel plezier. Het Judo heeft me op lichamelijk en mentaal gebied gevormd waar ik tot op heden, in het dagelijks leven en binnen mijn werk nog altijd de vruchten van pluk.

Zelf heb ik de 3e dan graad in het Judo en heb ik twee jaar geleden mijn Judoleraar A diploma afgerond. Naast mijn huidige baan in de jeugdhulpverlening geef ik met veel enthousiasme les binnen de sportschool van Joey!

Wij geven les in de gymzaal Molenveld.

Regulierenstraat 3
6001 TL, Weert

bekijk onze lestijden